Media   berichten omtrent BTTS  18-10-2014

 

 

       

12e editie van Back to the Sixties in het Chalet

19 oktober 2014, 20:50 door Peter Trompetter

Share on facebookShare on twitterShare on google_plusone_shareMore Sharing Services

http://gezien.nl/crops/2014/10/544407f323b65a7c2a000000.png

*Back to the Sixties was genieten van de liedjes uit die goede oude tijd. Het was een meeting waar oude vrienden zich weer na lange tijd zagen en herinneringen van vroeger ophaalden. De muziek, het dansen en de gemoedelijke sfeer maakten het evenement tot een geslaagde dansavond. Een bezoekster liet mij weten dat ze gelukkig niet de enigste was die volslank was geworden. Haar man zei opgelucht “hier hoef ik mijn buik niet in te houden. Kijk maar eens om je heen” Iedereen voelde zich op zijn gemak en het maakte niemand wat uit dat ze geen 20 jaar meer waren. *

Henk Bloebaum

Organisator en muzikant Henk Bloebaum kijkt tevreden om zich heen en zegt: “Daar doe ik het voor. Als ik zie hoe de gasten zich hier amuseren en uit het dak gaan". De 60 plussers swingen, twisten en rock en rollen nog als teenagers op de muziek uit de jaren vijftig en zestig. De bands The sixties Tribute Band, Promotion Men en The Black Stars wisselen elkaar om de 25 minuten af.

the golden years

Back to the Sixties is inmiddels een begrip geworden. Veel mensen kijken er naar uit om gezellig met elkaar in een gezellige feestzaal te genieten van de onvergetelijke muziek van the golden years!

Foto-onderschrift: Organisator Henk Bloebaum is ook basgitarist bij band Promotion Men, opgericht in 1961.

©Peter Trompetter