"Contrast" start eind 1978 tot zomer 1979.

foto van 1978 in het vijverpark in Brunssum.

van links naar rechts:

Frans Hellenbrand

Jack Lagerwaard

Jan Kleinjans

Henk Bloebaum

Cor Lagerwaard

 

Daar "Hurricane" definitief ten einde was voor me ,wilde ik toch nog één keer iets anders proberen in een 5-mans formatie.

Ik  belde Jan Kleinjans en Frans Hellenbrand of ze er iets voor voelden nog iets op te starten. Inmiddels had ik ook al kontakt met Cor en Jack Lagerwaard . Cor was de gitarist die mij had vervangen bij de Corio's toen ik naar orkest Tony Lang overstapte. Jack kende ik ook daar hij bij de "Rocking Apaches" had gespeeld en ook in Brunssum woonde, dus de linken waren snel gelegd.

Na vele repetities bij Cor thuis in Brunssum waren we klaar voor het grote werk!Optreden namelijk!!!  Start met optredens karnaval 1979!!!

We hadden redelijk veel werk daar ik nogal wat relaties en connecties had in de aanvraag naar levende muziek.  

Dus wat optreden betreft hadden we redelijk werk. Na ongeveer één jaar hard werken kreeg ik plotseling een telefoon van Cor dat hij verder zou gaan als beroepsmuzikant. Dat was een grote tegenvaller, mede nog dat Jack aangaf dat hij ook stopte als zijn broer niet meer mee speelde. Dat was een groot probleem voor me, daar er nog menige data in de agenda stond genoteerd!! Beide zijn ze gestopt , Ik heb nog met Jan en Frans enkele data uitgespeeld als trio!! Ik had geen enkele zin meer door te gaan met een 5-mans formatie . Dus we gingen snel stoppen en sluiten.  Contrast opgeheven najaar 1979!!