Foto van 1970.  >>> Kasteel Hoensbroek.

Najaar van 1969 stond plotseling Tony Lang voor de deur op Wilminastraat 44 bij mij thuis. Na wat geklets over muziek zei Tony dat hij een gitarist zanger zocht voor zijn orkest. De reden was dat hij wat modernere nummers wilde opnemen in zijn repertoire. Ik had er wel oren naar, daar Orkest Tony Lang al wat singles hadden gemaakt en ook wel furore in de mijnstreek. Ik vertelde hem dat ik in de Corio's nog speelde. Maar ik vertelde hem dat ik het goed zal overleggen met de jongens en hem deze week nog laat weten wat mijn beslissing is. Tony zei me dat hij heel veel kontracten had en ik veel geld kon verdienen, dus dat was al niet verkeerd. De volgende dag heb ik Albert Scholten gebeld en hem gezegd hoe de zaken ervoor staan.  Albert had er begrip voor maar hij en de jongens van de band vonden het maar niets, maar hadden wel begrip!!! Ik heb Tony gebeld en kon op auditie komen tijdens de repetitie op donderdag in Zaal Driessen in Nuth!! Dus ik heb de auditie gedaan en het was meteen geregeld. Er zouden gemiddeld 20 kontracten zijn per maand. Na een kleine berekening wist ik al meteen hoe laat dat het was en heb toegestemd. Ik kon in de band van Tony Lang komen als 5e muzikant. Normaal waren ze met 4 muzikanten. Dus een extra kracht erbij!!  Na enkele maanden werd Huub Raets vervangen door Huub Habets. Van Huub Raets is geen foto beschikbaar. Huub Raets is overleden enkele jaren na het verlaten van de band.

Orkest Tony Lang was voor mij ook interessant daar ze al al enkele grammofoonplaten hadden opgenomen! Er werden ook Radio opname's gemaakt die regelmatig te beluisteren vielen 's avonds op de radio! Dus het was voor mij een hele vooruitgang!

De namen van de band waren toen: Tony Lang, Huub Raets, Huub Janssen en Harrie Schoffelen. Ik was de toegevoegde muzikant nummer 5 !! Geen foto beschikbaar!

Op deze foto : van links naar rechts staande:  Tony Lang, Huub Janssen en Harrie Schoffelen  

Zittend op de foto van links naar rechts:  Henk Bloebaum  en Huub  Habets.