Promotion Men gaat met de  eerste   prijs strijken!!    d.d. >>>Woensdag 7-12-1966.

Met een oorverdovende ovatie en de eerste prijs van fl. 200 , de Beker + de D.O.M. bokaal ,kon de lol op!!

Het succes was overweldigend en we gingen totaal uit ons dak na het behaalde succes!

Het geld hadden we besteed aan installatie , de Bokaal is eerlijk geloot geworden en John Wesseling heeft de bokaal mee naar huis kunnen nemen.

De bokaal is niet meer ter mijn beschikking helaas. Maar de herinnering des te meer! Het was een geweldige overwinning voor me. De band die ik had opgericht had de meeste punten in de mijnstreek en dat voelde uitermate goed!

Helaas vervulde ik in die tijd nog steeds de  militaire dienst als dienstplichtige, dus ik had niet zoveel tijd meer voor de band. Ik was gelegerd in Duitsland bij de Navo en zat bij het luchtafweergeschut van de Koninklijke Luchtmacht te Erle . Ik had daar te maken met NIKE MISSILES .Om de 3 weken kon ik één weekend naar huis komen. Vrijdagavond kwam ik thuis in Brunssum  aan om ca 22.00 uur. De terugreis was 's zondags { om de 3 weken }  om ca 17.00 uur. Ik moest n.l voor 22.00 uur op de kazerne zijn in Duitsland!!  De eerste Sinterklaas in Militaire Dienst heb ik met muziek ingeluid!! Ik speelde met het militair orkestje op een "gezellige" Sinterklaasavond in Erle te Duitsland.

Dat zou uiteindelijk niet goed zijn voor de band , helaas was het ook zo uitgekomen. Het zou nog minder als één jaar duren , dan liet ik The Promotion Men ontbinden .   Ieder ging zijn eigen gang !!