Hier met mijn Arnold Hoyer op de brunssummerheide.

Na de ambachtschool ging ik naar de Staatsmijn Hendrik in Brunssum. Ik ging voor 2 jaar naar de TVS [technische vak school ]. Na die 2 jaar had ik het helemaal gezien op de Staatsmijnen en kon op de Philips in Sittard beginnen met werken. Hier leerde ik Frans van Haasen kennen. Fransje was een indische jongen met veel gitaartalent. Hij speelde met zijn broers in de Hazy Band en had veel kontrakten in Duitsland en verder. Met Frans had ik een hele goede band en na het werk kwam Frans vaak mee naar Brunssum .Frans woonde in Echt en daar ging ik na het werk samen met Frans naar hem thuis. Daar speelde we vaak gitaar met zijn broers. Ik heb er veel indische liedjes geleerd en dat beviel me heel goed. Op een dag in 1963 zijn Frans en ik naar de brunssummerheide gegaan en ik nam mijn gitaar mee en een camera. Voor die tijd was dat best uniek!! Frans heeft deze foto van mij gekiekt. Later heb ik van Frans en zijn broers mijn eerste zang versterkertje gekocht voor   fl. 75. Dat was heel veel geld in die tijd. Maar met dat versterkertje ben ik later met mijn eerste band begonnen n.l. 

The High Tunes!!!  

De vriendschap tussen Frans en mij is helemaal vervlogen ,daar Frans van de Philips ontslag nam om beroepsmuzikant te worden in Duitsland.  

Ik heb nooit meer iets van Frans vernomen !!

Nu kan ik een bandje opstarten want ik heb een zangversterkertje van het merk Philips. Warempel er kwam ook nog geluid uit, dus dat kan niet meer fout lopen.